Meteen naar de inhoud

Emily Ratajkowski en Genesis

Emily Ratajkowski over verliefd worden op zwangerschap, een gezin stichten en omgaan met haaruitval

We spraken met onze Kérastase ambassadeur tijdens haar eerste zwangerschap om erachter te komen hoe het is om ons voor te bereiden op de grootste rol van haar leven.

“Ik ben verliefd geworden op mijn nieuwe lichaam, het is gek om het te zien veranderen … Ik heb een nieuw respect voor wat het lichaam van een vrouw kan doen,” vertelde Emily Ratajkowski aan Kérastase. De actrice, ontwerpster, model en gezicht van Kérastase is zwanger van haar eerste kind, een ervaring die een beetje kan aanvoelen als een duik in het diepe. Maar bij Kérastase is het motto van ons Genesis-assortiment, ontworpen voor haaruitval, “Never Be Afraid of Falling” en Emily is een sterke, onverschrokken vrouw. “Ik denk dat je moet leren om alle verwachtingen gewoon uit het raam te gooien en gewoon los te laten en elke dag een beetje te nemen zoals het is, want elke vrouw is anders,” vertelde ze ons over haar zwangerschap. Dus met deze onverschrokkenheid in gedachten, spraken we met haar over het idee van vallen (op meer dan één manier).

Over verliefd worden op familie …

Heeft Emily altijd al een gezin gewild? “Je weet dat ik nooit echt heb begrepen hoe het zou zijn om een gezin te stichten … Een gezin stichten is een geweldige ervaring die de ogen opent en ik voel me echt gelukkig.”

Over verliefd worden op mijn lichaam …

“Ik word verliefd op mijn nieuwe lichaam, en hoe het verandert, en al het respect dat ik ervoor heb.”

Over verliefd worden op het leven in mij…

“Ik was vroeger een van die mensen die, weet je, video’s over babybuikjes keken waarin de baby bewoog, en ik was er zo door in paniek. Maar nu heb ik dat en je voelt je gewoon zo verbonden met wat er in je gebeurt, het is echt geweldig.

Over het niet aan verwachtingen voldoen …

“Je moet leren om alles wat er van je verwacht wordt uit het raam te gooien en gewoon los te laten en elke dag een beetje te nemen, want elke vrouw is anders.”

‘Bij in slaap vallen …

“Ik sliep de hele tijd, maar het is de beste slaap die ik in mijn leven heb gehad.”

En de haaruitval …

“Een van de dingen waar ik een beetje bang voor ben, is haaruitval.”

Ik ben echt blij dat ik de Kérastase Genesis-productlijn heb, die is ontworpen om hierbij te helpen. Ik gebruik de shampoo, hij wordt geleverd met een mooie heldere fles hij ruikt heel lekker, wat goed is, want geuren kunnen echt de ene of de andere kant op gaan voor mij.

“Ik ben dol op het haarmasker, het is gewoon een geweldige manier om mezelf te verwennen en er is zelfs een serum dat je op je hoofdhuid kunt aanbrengen, wat ook heel mooi is.”

Ik weet natuurlijk niet hoe het moederschap eruit zal zien, want dit is mijn eerste keer en weet je, iedereen heeft zulke verschillende ervaringen en perspectieven, dus het beste wat je kunt doen is gewoon een beetje vertrouwen hebben in de natuur, pluk de dag en ik kijk gewoon waar het me brengt.

De Genesis productenlijn tegen haarbreuk en haaruitval zijn hier te vinden, KLIK HIER

Emily Ratajkowski 5 Instants of Falling with Kérastase